Miletievs' fitness

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Протеинов бар

Протеин Syntrax (USA) - 2лв.-0,250мл.(0.50лв.мляко)

Протеин Optimum (USA) - 2.50лв.-0,250мл.(0.50лв.мляко)

Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard

Протеинът на Оптимум Нутришън 100% Whey спечели наградите за суплемент и най-добър протеин на 2005 и 2006 г. Още от самото начало Оптимум Нутришън наложи стандарт, спрямо който се съобразяват всички висококачествени протеинови продукти. Сега отново се залага нов, по-висок стадарт, с протеин от трето поколение Оптимум Нутришън 100% Whey Gold Standard. 

всяка доза съдържа:

  • Микрофилтриран суроватъчен протеин изолат
  • Йонно-обменен суроватъчен протеин изолат
  • Ултрафилтриран суроватъчен протеин концентрат
  • “Hydro Whey” хидролизирани суроватъчни пептиди

Цена:  5lbs.=139лв-20%=109,99лв или на доза с мляко=3лв , с вода=2.5лв

CGT10 Креатин - Глутамин - Таурин

Продуктът CGt-10 е специализирана формула, която съдържа трите най-ефикасни хранителни добавки: креатин, глутамин и таурин. Креатинът е безспорно най-доказалият се суплемент в спорта и културизма. Увеличава работоспособността на мускулатурата, енергийните нива, силовата издръжливост и намалява периода за възстановяване. Креатинът има способността да хидратира мускулните клетки, като по този начин създава редица условия, благоприятни за мускулния растеж. Основният фактор за ресинтезиране на аденозин Три-фосфат (АТФ) се явява креатинът. Тази ключова роля в енергийния метаболизъм на организма е от първостепенно значение при силови и полуаеробни натоварвания. Научни изследвания сочат 10% увеличаване на общата работоспособност на организма при прием на креатин. Отчита се и увеличаване на чистата мускулна маса. Тези и още редица други показатели доказват репутацията на креатина като продукт № 1 в света на културизма. Глутаминът съставлява над 60% от свободно циркулиращите аминокиселини в мускулатурата. Участва активно в метаболизма на протеините и захранва имунната система на организма. Глутаминът намалява мускулно разграждащите (катаболни) процеси и повишава азотния баланс. Това се дължи на свойството му да предпазва мускулните тъкани, когато тялото е в стрес и търси енергиен източник (каквито се явяват протеиновите тъкани). Тауринът оказва антикатаболен ефект и скъсява периода на възстановяване.

всяка доза съдържа:

  • Креатин, Глутамин и Таурин

ЦЕНА: 49.9 лв. (30дози)

Glutamine Caps 1000mg

Оптимум Глутамин 1000 на капсули е формулиран, така че да се разгражда бързо и усвоява максимално ефективно. Глутаминът е най-често срещаната аминокиселина в организма, съставлява повече от 60% от свободно циркулиращите аминокиселини в скелетната мускулатура и 20% от всички аминокиселини в човешкото тяло. Оптимум Нутришън Глутамин 1000 съдържа най-висококачествения глутамин на пазара. Всяка капсула съдържа 1000 мг (1 г) чист L-Glutamine.

ЦЕНА:34.90лв(120капсули)