често задавани въпроси

Всеки организъм функционира по различен начин. За да бъде намалено телесното тегло на човек е необходимо да бъдат спазвани определени изисквания по отношение на тренировка, хранене и възстановяване. За повече информация можете да се свържете с нас в Контакти.

С правилно изготвена тренировъчна програма човек може да изглежда добре и да е в добро физическо здраве и с 2-3 тренировки седмично. Обърнете се към нашите фитнес инструктури, които могат да изработят индивидуален тренировъчен план.

Както сутрешните, така и вечерните тренировки са удачен вариант. По-важното е да сте последователни в тренирането, като дори може да посещавате фитнес залата и през обедната си почивка, ако служебните Ви ангажименти го позволяват.

Причините винаги са строго индивидуални, като най-често проблема е в това как се храним и тренираме. Най-добре се обърнете към нашите специалисти, които ще подходят индивидуално и ще ви дадат работещи съвети и решения.

Някои от хранителните добавки съдържат изключително важни вещества за човешкия организъм, които е почти невъзможно да бъдат добавени единствено чрез храна. Нашите фитнес центрове разполагат с огромно разнообразие от хранителни добавки, като, според индивидуалните Ви нужди, ще Ви посъветваме кои да изберете.

задайте въпроси към нашите фитнес инструктури

Харесай ни във Фейсбук


This will close in 35 seconds